Mechelen, 25 oktober 2016

Najaarsactiviteiten.

Beste Beer Brothers,

Eén uitnodigingsbrief voor drie activiteiten. Volgende brief bevat onze drie volgende geplande activiteiten; deze zijn uitsluitend bestemd voor onze leden.

  1. Bezoek aan brouwerij ‘Het Anker’.

Het is alweer geleden van 5 mei 2006 dat The Beer Brothers nog een bezoek hebben gebracht aan de brouwerij van onze stad: “Het Anker”. Natuurlijk komen we er geregeld samen en drinken we er één of meerdere Gouden Carolussen, maar nog eens rond wandelen doorheen de brouwerij is al een tiental jaar geleden. We zijn benieuwd wat er sindsdien veranderd is. Onze gids zal Marie zijn; zij zal ons opwachten op zaterdag 19 november 2016 om 16:00 uur op het binnenplein van de brouwerij. Na de rondleiding zal er een bierdegustatie zijn. The Beer Brothers bieden deze activiteit gratis aan voor onze leden. We vragen alleen om een bevestigend mailtje te sturen naar iemand van het bestuur, graag ten laatste op 15 november 2016.

  1. Algemene vergadering met kerstbierproeverij.

Om het bierjaar 2016 af te sluiten nodigen wij alle leden uit op ons ledenfeest, dat wij houden in de Officierszaal van brouwerij ‘Het Anker’. Deze zaal is te bereiken via de grote toegangspoort en dan de trapjes op naast de opgebouwde kerststal. Op zaterdag 17 december 2016 vanaf 18:00 uur zijn jullie welkom. Als welkomsdrank zal een Duits biertje van het vat worden aangeboden. Zodra de meeste leden zijn toegekomen, houden we onze jaarlijkse algemene vergadering. We blikken terug op de activiteiten van het afgelopen jaar en maken onze plannen voor 2017 kenbaar. Intussen zullen er een dertigtal kerstbieren klaar staan om, in degustatieglazen, geproefd te kunnen worden. In de vorm van zelfbediening zal een koud buffet worden aangeboden. Om aan dit ledenfeest deel te nemen vragen wij om tijdig, ten laatste op 10 december 2016, een overschrijving te doen van 15, – euro op ons rekeningnummer BE33 7331 6404 8046. In deze prijs is alles inbegrepen: eten en drank! Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23:00 uur.

Op zondag 15 januari 2017 houden The Beer Brothers hun nieuwjaarsreceptie in de zaal Xaverianen, gelegen te Mechelen – Bergstraat 8. Vanaf 14:00 uur kunnen onze leden elkaar een gezond en gelukkig nieuwjaarwensen. Als verwelkoming zal een bier van het vat aangeboden worden. Tevens zal een presentje aan elk lid worden aangeboden. De nodige hapjes zullen zeker en vast niet ontbreken! Om aan deze receptie deel te nemen, dient men zich niet in te schrijven.

P.S.   Lidgelden.

Al jarenlang blijft het lidgeld bij The Beer Brothers onveranderd op: 15,- euro voor de A – (Zythos) leden en 10,- euro voor de B – leden. Voor de C – leden blijft het 5,- euro. De buitenlandse leden dienen 25,- euro te betalen. Mogen wij vragen het lidgeld te storten op ons rekeningnummer of te betalen op één van de hierboven geplande activiteiten. Nieuwe leden, die hun clubbijdrage hebben betaald na 01/10/2016 zijn automatisch lid tot einde 2017.

 

Wij wensen iedereen fijne eindejaarsmaanden!!!

 

Namens het bestuur,
Michel Rens – Ledenadministratie michel.rens@skynet.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s