Menu bierdiner

Het bieraperitief is een Poperings Hommelbier, gebrouwen met de nieuwe oogst van dit jaar, met daarbij behorende hapjes.
********
Ganzenleverterrine met een confits van ui en een Stouterik.
*********
Bouillabaisse van Oostends trots en ‘Rodenbach’.
********
Gebakken Sint-Jacobs nootjes op een bedje van witlof in een botersaus van Vedett Extra White.
********
Duo van fazant en zwezeriken met gekarameliseerde spekjes sjalotjes en truffel en een sausje van Kapittel Tripel Abt.
********
Sorbets van basilicum met een sausje van Bacchus Frambozenbier.
********
Hertenkalf nootjes op een zalfje van pastinaak met een potpourri van groentjes in een saus met Trappist van Rochefort 8.
********
Abdijkaas gekozen door Van Tricht met Pater Ename.
********
Een compositie van peperkoek met krieken en een mousse van Gouden Carolus Christmas.
********

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s