Liefkenswandeling = Volzet

Op Allerzielen 2012 organiseerden wij een lugubere wandeling. In navolging hiervan hebben we dit jaar een wandeling in elkaar gestoken met als thema “De Liefde”. Twee dagen na Valentijn nodigen wij The Beer Brothers uit om aan deze stadswandeling doorheen Mechelen deel te nemen.

Weinig mensen kunnen over Mechelen en haar inwoners meer vertellen dan stadsgids Rudi De Mets. Samen met hem hebben wij deze tocht voorbereid. We vonden geen geschiktere plaats om te starten dan in de trouwzaal van het stadhuis!
Rudi zal onderweg, onder andere, alles vertellen over de escapades van de belangrijkste vrouw in de geschiedenis van onze stad. Mechelen had ook zijn hoerenbuurt, waar was deze gelegen? Wat is er gebeurd in het Koraalhuis? Waarom kuieren we langs een nonnenklooster? Wie was Madam Holemans en wat heeft Patatte Leen gedaan? Allemaal vragen waarop je tijdens deze plezante wandeling een antwoord op zal krijgen. Natuurlijk zijn er ook onze befaamde stops waar we bieren zullen schenken, die gelinkt zijn met het thema van de wandeling. Er is één pauze voorzien in een café.

Afspraak op zondag 16 februari 2014.

Bijeenkomst in café Sava – gelegen op de Grote Markt 13 – op de eerste verdieping : om 13:30 uur met een welkomdrank.

Vertrek met de stadsgids om 14:00 uur.
Aankomst  is voorzien omstreeks 17:00 uur.

Leden storten 12,50 euro ; niet leden dienen 17,50 euro te betalen.

inschrijven:

graag storten op ons rekeningnummer BE33 7331 6404 8046, liefst voor 10 februari 2014 met vermelding liefkenswandeling en het aantal personen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s