15 jaar The Beer Brothers

Het bierjaar afsluiten doen we de laatste jaren in de Officierszaal van brouwerij ‘Het Anker’. Deze keer is het toch een speciale avond, want in december bestaan wij als vereniging officieel 15 jaar. Naast een aantal kerstbieren, die vrij kunnen geproefd worden, zullen wij ons nieuw gebrouwen jubileumbier voorstellen. Op zaterdag 7 december 2013 openen wij de deuren vanaf 18:00 uur. Een welkomdrank van het vat zal aangeboden worden. Een half uurtje later, als iedereen is gearriveerd, houden we een korte algemene vergadering. Daarna zal de voorstelling plaats vinden van ons nieuw clubbier, uiteraard met degustatie.
We zullen zorgen dat niemand met een hongergevoel zal rond lopen en we gaan er zeker een gezellige avond van maken. Om tijdig het aantal deelnemers te kennen, hadden wij graag jullie inschrijvingen verkregen ten laatste op 02 december 2013.
Wij vragen een overschrijving te doen van 15,- euro per persoon op ons rekeningnummer BE33 7331 6404 8046, met vermelding “15 jaar TBB”.
De ingang naar de Officierszaal is bereikbaar via de grote toegangspoort van de brouwerij. Op de binnenkoer ga je schuin links de trappen op naar de zaal. Deze activiteit is alleen bestemd voor leden van onze biervereniging. Ons jubileumbier zal te koop zijn aan 5,- euro per fles (75 cl). Een smaakvol kerstgeschenk!!

Tot dan! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s